Iedere dinsdag maken wij pakketten met kraakverse groenten en fruit. Afhankelijk van je afhaalpunt kan je vanaf dinsdagavond of woensdagochtend je pakket(ten) ophalen. De openingsuren zijn afhankelijk van je afhaalpunt. Je afhaalpunt bepaal je zelf online en kan je op elk moment wijzigen. De lijst van afhaalpunten wordt regelmatig ge├╝pdatet.

Biohofke voorziet wekelijks een afhaallijst in het afhaalpunt. Deze lijst omvat een gedetailleerd overzicht van de geleverde pakketten. De abonnee vinkt bij afhaling haar naam af op de afhaallijst.

Onze pakketten staan op het afhaalpunt voor je klaar in blauwe bakken. Kleine bakken voor kleine pakketten, grote bakken voor grote pakketten. De bakken blijven op het afhaalpunt. Neem dus je eigen boodschappentassen mee om je pakket in over te laden. Papieren zakjes waar groenten of fruit in verpakt zitten mag je natuurlijk wel gewoon meenemen.

Vanaf vrijdag vind je de samenstelling van de pakketten voor de volgende week op onze website. Zo kan je je boodschappen er al op afstemmen wanneer je in het weekend inkopen doet. Pakketten kan je bestellen tot zondagavond om de week nadien op te halen.

To Top